White: Ukoliko se Carano želi vratiti, borit će se u UFC-u

UFCIZDVOJENA VIJEST 07.03.2014 21:53h Autor:

Gina Carano

Nakon što je Joe Rogan u svojoj emisiji došao do informacije da bi se Gina Carano mogla vratiti borbama, napokon smo dočekali da i Dana White kaže svoje mišljenje o toj ideji.

Iako se po nekim izjavama može zaključiti da White nije sretan s takvim odvijanjem događanja, danas je dao par odgovora na tu temu, kojima bi rasvijetlio cijenu situaciju.

"Ljudi, ne znam, otkad sam čuo za to, nisam se htio doticati te teme, no mogu reći da mi je Joe Rogan time uništio cijeli taj tjedan", rekao je White. Iako bi se po ovome moglo zaključiti da je riječ o tome kako White ne bi volio vidjeti Carano u UFC-ovom kavezu, zapravo je riječ o tome da bi mu to bila samo još jedan dodatan razlog za glavobolju oko izbora nove protivnice Rondi Rousey.

"Cat Zingano je na redu, no ja već dulje vremena nisam uspio dobiti nikakvih informacija od nje osobno. Znam da je prošla kroz puno teških stvari, no isto tako ne znam kako sada razmišlja i kako se osjeća. Tako da za sada neće biti nekih velikih objava", dodao je predsjednik UFC-a.

Gina Carano bi se, ukoliko se vrati, morala boriti u UFC-u, jer kada je odlazila u borilačku mirovinu nije odradila sve borbe koje je imala za odraditi prema ugovoru sa Strikeforceom, kojeg je u međuvremenu UFC kupio, zajedno sa svim ugovorima njihovih boraca. White je objasnio tu situaciju: "Ukoliko neki borac ode u mirovinu, dugo pauzira zbog ozljede ili nešto slično, on je još uvijek pod ugovorom. Ako se odluči vratiti, taj se ugovor aktivira, tako da, ukoliko se Gina poželi vratiti, ona je pod ugovorom s nama.

"Ukoliko se Gina želi vratiti i boriti u UFC-u, naravno da ćemo joj to omogućiti i da će dobiti borbu", rekao je na kraju White.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI