White: UFC ima financijskih problema? Zato proširujem svoj ured!

UFCIZDVOJENA VIJEST 10.01.2018 11:01h Autor:

Dana White

Unatoč sve glasnijim šuškanjima kako UFC ima ozbiljnih financijskih problema, kao i da u posljednje vrijeme sve teže servisiraju svoje kredite koji su uzeti za kupnju kompanije 2016. godine, predsjednik Dana White tvrdi upravo suprotno – iza UFC-a je sjajna godina!

U velikom razgovoru za ESPN, čelnik elitne svjetske MMA promocije je izjavio da UFC-u ide toliko dobro da se i dalje šire.

“WME-IMG nas je kupio za 4 milijarde dolara i očito je da moraju određene novce pripremiti za banke. Ali trenutačno ja trošim dodatnih milijun dolara na novo krilo koje želim u našem sjedištu u Las Vegasu. Toliko nam je loša godina. Direktor Ari Emanuel želi kupiti zgradu pored naše i sagraditi još neka sranja. I dalje rastemo”, demantirao je sve napise u medijima o financijskim poteškoćama White.

“Mislim da je za glasine kriva prodaja 2016. godine. Svi znaju da smo prodani za 4 milijarde dolara i pitaju se: Jesu li ispunili očekivanja? Naravno da smo jebeno ispunili očekivanja. Pa ispunimo ih svake godine. I dalje, svake godine smo na vrhu. Nemojte slušati medije, oni su u banani”, dodao je čelnik promocije.

UFC je najveći novac u 2017. godini zaradio od boksačkog meča u kojem je Floyd Mayweather svladao Conora McGregora. Upitan je li to problematična činjenica s obzirom da se oni bave slobodnom borbom, White odgovara:

“Koga briga što je to bio boksački meč? Zar vi mislite da smo znali da će se Floyd Mayweather boriti protiv Conora McGregora u 2017. godini. Jebeno ne. Imali smo drugačije zamišljenu i isplaniranu godinu.”

“Ali ovo sve je borilački sport i naš posao. Nemamo jebenog pojma što će se dogoditi. Da se taj meč nije dogodio u UFC-u, McGregor bi se borio dva puta u UFC-u protiv nekog drugog i tko zna kakve bi se još borbe iz toga izrodile. Ovo sranje se samo ne događa od sebe. Mi stvaramo ovo sranje”, zaključuje predsjednik UFC-a.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI