Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
White: Ubija me kada fanovi pričaju sranja i kritiziraju priredbu koja se nije niti održala | Fight Site

White: Ubija me kada fanovi pričaju sranja i kritiziraju priredbu koja se nije niti održala

UFC 07.04.2013 12:00h Autor:

UFC on Fuel 9

UFC se uoči početka svoje druge priredbe u Švedskoj suoči s kritikama fanova koji nisu bili previše zadovoljni popisom borbi koji je američka promocija pripremila za Stockholm. Dodatno je nezadovoljstvo nastupilo otkazom nastupa Alexandra Gustafssona i zamjenom u obliku Ilira Latifija. Cijelu situaciju je prokomentirao predsjednik Dana White koji, pogađate, nije dobro prihvatio komentare kako mu UFC on Fuel 9 nije bio na potrebnoj razini.

"Ovaj put mediji nisu bili ti, no fanovi su zato kritizirali. Ubija me kada ljudi počnu kritizirati neki event koji se još nije niti održao. Znate, pričaju kako će priredba biti loša, kako će sve propasti jer je jedan borac ispao iz glavnog meča. Ova priredba je bila prepuna talentiranih boraca, a neki su pričali gluposti poput one da ćemo otkazati cijeli even i slična sranja", izjavio je ljutiti White na press konferenciji nakon priredbe.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI