White u problemima oko produženja Melendezovog ugovora

UFCIZDVOJENA VIJEST 13.02.2014 19:21h Autor:

Gilbert Melendez

Borbom protiv Diega Sancheza istekao je ugovor Gilbertu Melendezu, jednom od najboljih boraca UFC-ove lake kategorije. Iako UFC većinom nema prevelikih problema oko produženja ugovora svojim zvijezdama, kod bivšeg izazivača ne ide tako lako.

Dana White nije sretan kako teku pregovori s Melendezom te je danas izjavio: "Mislim kako je vrijeme da Gilbert ode negdje drugdje". White je to izjavio nakon par dana teških pregovora između vodstva UFC-a i Melendezovih managera.

Melendez je u UFC došao s ugovorom na dvije borbe, koji je bio kao produžetak ugovora koji je imao u Strikeforceu. U dva nastupa je poražen kontrovertnom odlukom od Bensona Hendersona te je, također odlukom, savladao Diega Sancheza u fantastičkoj borbi. Sada je pitanje što će biti s njegovom UFC karijerom.

Da White ipak nije odustao od Melendeza potvrdio je svojom službenom izjavom. "Ne mogu više. Volim Melendeza i njegov način borbe, ali ne volim ljude koji ga predstavljaju. Najbolje bi bilo da on, ukoliko se i dalje želi boriti u UFC-u, što prije sam nazove Lorenza Fertittu i da oni to dogovore, jer ovo ne vodi nigdje".

Kao fanovi slobodne borbe naravno da se nadamo da će ovo ipak završiti na obostrano zadovoljstvo i da će Gilbert Melendez ostati tamo gdje kvalitetom i pripada, u vrhu UFC-a.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI