White u euforiji: Nunes je najbolja u povijesti! Je***o vam garantiram da će postati velika zvijezda, imate moje obećanje!

UFCIZDVOJENA VIJEST 30.12.2018 15:50h Autor:

Nunes i White (Screenshot)

Samo 51 sekunda bila je dovoljna Amandi Nunes da ispiše povijest i postane prva dvostruka UFC-ova prvakinja, a učinila je to protiv vjerojatno najteže moguće protivnice – Cris Cyborg.

Nunes je izvedbom u Inglewoodu impresionirala svijet, a posebno Danu Whitea koji je na press konferenciji nakon meča ovu fenomenalnu brazilsku borkinju proglasio najboljom u povijesti.

“Ona je najbolja ikada! Kako to uopće može netko osporiti? Ne može nitko. Upravo je to bila i svrha ove borbe, da saznamo tko je ta. Ako sada pogledate njenu karijeru i koga je sve pobijedila… Ona je postala najbolja ikada. Možete to pokušati negirati, možete pričati neka glupa sranja, ali ona je najbolja ikada”, sipao je White pohvalu za pohvalom.

Važno je naglasiti da je Cyborg doživjela prvi poraz u nešto više od 13 godina, a ujedno je ovom prigodom i prvi puta nokautirana.

“Dvorana je eksplodirala po završetku ove borbe. Bio je to jako uzbudljiv meč s visokim ulogom. Dvije svjetske prvakinje iz dvije različite kategoriju su ušle u Octagon i počele bacati bombe. Ne postoji ništa zabavnije i ništa više od toga ne možete tražiti. Mislite da Amanda neće postati velika zvijezda nakon ovoga? Ja vam jebeno garantiram da hoće. Imate moje obećanje. Cijela dvorana je poludjela zbog nje i zaista ne znam što sada slijedi. Vratit ćemo se u urede, sastati i dogovoriti što dalje”, poručio je predsjednik UFC-a.

(VIDEO) Ubojita serija udaraca koja je detronizirala “nezaustavljivu” Cris Cyborg

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI