Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
White: Tyrone Wooldey se ’usere’ u velikim borbama! | Fight Site

White: Tyrone Wooldey se ’usere’ u velikim borbama!

UFC 15.06.2014 12:47h Autor:

Dana White

Nije to bila noć Tyronea Woodleyja. Treći borac UFC-a u velter kategoriji je doslovce pometen na UFC-u 174 od strane glavnog konkurenta za izazivačku poziciju Kanađanina Roryja MacDonalda.

Mladi borac je dominirao od početka do kraja te je zasluženo slavio. Što o ovom dvoboju misli predsjednik UFC-a Dana White?

"Smatram da se Tyrone 'usere' u velikim borbama. Trebao je izaći u ovaj meč i pokušati svom protivniku otkinuti glavu. No, on to nije pokušao niti u trećoj rundi kada je bilo jasno da je sve gotovo. Bacio je par udaraca na početku, fulao i nije stigao do brzog nokauta. Jednostavno se nakon toga povukao i čekao da meč završi", smatra White.

Problem je, prema UFC-ovom predsjedniku, što Woodley u velikim borbama previše okoliša.

"Jednostavno ga je Rory uništio. Uništio ga je mentalno, uništio ga je i fizički. Tyron ima načina da bude puno bolji od ovoga što je pokazao jer mi se čini da se u velikim borbama usere i ne pruži maksimum", zaključio je White.

Nažalost po MacDonalda, niti ova pobjeda mu nije bila dovoljna za izazivačku poziciju jer je White na kraju zaključio da će novi izazivač u velter kategoriji biti pobjednik dvoboja Lawler vs. Brown koji će se održati 26. srpnja.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI