White tvrdi “to je fake news”, ali mi mu ne vjerujemo (FOTO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 17.10.2018 11:38h Autor:

Screenshot

Dana White je preko službenog Instagram profila pokušao demantirati članak iz ruskih medije koji je u utorak donio veliki intervju s ujakom Khabiba Nurmagomedova Alexom. U tom se intervjuu navodi kako je Khabib odbio 15 milijuna, da ne želi Conora nego Fergusona u idućem meču, kao i da bi mu to trebao biti posljednji u karijeri.

Nadalje, tvrdi se da ostaje pri svom ultimatumu vezanom uz kolegu i sunarodnjaka Zubairu Tukhugova i njegov otkaz u elitnoj promociji.

Khabib odbio 15 milijuna dolara za revanš, i dalje ostaje pri ultimatumu Whiteu i UFC-u!

Istog dana kada je intervju za ruski Sport Express prenesen u američkim medijima, a prenio ga je i ugledni FOX Sports, čitavu priču je demantirao predsjednik Dana White. Kao što to obično činimo u posljednje vrijeme i ovaj put vam savjetujemo da njegove riječi uzimate s oprezom jer se pokazao kao vrlo nepouzdan izvor i sugovornik.

Predsjednik UFC-a je preko svog Instagrama demanatirao članak ovim riječima:

“Ova priča je sranje broj 1. Lažna vijest.”

Kasnije je u komentarima iste objave napisao:

“Nije uopće bilo priče s ovom trojkom o bilo kakvim mečevima. Tony se upravo borio u teškom meču, Khabib je na pobjedničkoj turneri, a Conor promovira viski. Ovo je lažna vijest.”

White je istog dana dao i intervju za TMZ u kojem tvrdi da je “riješio stvar s Khabibom i da su sada ponovno u dobrim odnosima”. Također nije htio precizirati koja će biti sudbina Zubaire Tukhugova, borca zbog kojeg je Nurmagomedov i poslao UFC-u ultimatum. Sve je ovo vrlo indikativno i ukazuje na “modus operandi” koji UFC koristi  posljednjih godina.

“Gledajte, Khabib sigurno ostaje u UFC-u. On će ostati. Sve ćemo riješiti. Ne znam što će se dogoditi sa Zubairom. Vidjet ćemo kako se sve bude odvijalo dalje, ali Khabib je sretan”, izjavio je čelnik UFC-a. (čitav članak)

Ako nas pitate što se ovdje dogodilo, evo naše pretpostavke. UFC je shvatio da je njihov prvak ozbiljan i ustrajan te da neće odustati od ultimatuma. Nakon  objave intervjua u ruskim medijima kontaktirali su vrlo vjerojatno rusku super zvijezdu i potvrdili mu da Tukhugov neće biti otpušten iz elitne promocije kako bi riješili problem koji imaju. Također ne planiraju inzistirati na revanšu s McGregorom jer je jasno da Nurmagomedov na to neće pristati pa će Rusa pokušati nagovoriti na revanš sredinom 2019. godine.

Nakon što je postignut nekakav dogovor s Khabibom, White je odlučio demantirati intervju etiketom “fake news” kao što to obično čini. Naravno, moguće je da smo u krivu, ali bi uvijek prije stavili novac na našu teoriju, nego na Whiteov ugled.

 

View this post on Instagram

 

This story is Number 1 BULLSHIT.

A post shared by Dana White (@danawhite) on

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI