Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
White tvrdi da je riješio probleme s Khabibom: “Ostaje u UFC-u!” | Fight Site

White tvrdi da je riješio probleme s Khabibom: “Ostaje u UFC-u!”

UFCIZDVOJENA VIJEST 17.10.2018 10:43h Autor:

Dana White i Khabib Nurmagomedov

Predsjednik UFC-a Dana White tvrdi da je u dobrim odnosima s Khabibom Nurmagomedovim i da njegov prvak ostaje u UFC-u! S obzirom da se čelnik elitne promocije proslavio po izjavama koje su se vrlo brzo pokazale kao netočne, savjetujemo vam da i ovu uzmete s rezervom.

Svoje tvrdnje je izrekao u intervjuu za TMZ.

“Dobri smo si. Sve je dobro s Khabibom. Ne znam protiv koga će se iduće boriti. Nisamo još uvijek razgovarali to tome. Trenutačno je na svojevrsnoj turneji, ide u Ujedinjene Arapske Emirate, bio je s Vladimirom Putinom. Odrađuje te stvari. Treba čovjeka pustiti da uživa u svojoj pobijedi, a onda ćemo sve vidjeti nakon toga”, izjavio je glavni čovjek UFC-a.

Nakon što su najavili da će Tukhugov radi sudjelovanja u makljaži nakon UFC-a 229 dobiti otkaz iz elitne promocije, Nurmagomedov je svojim poslodavcima poslao ultimatum – ako otpustite njega, odlazim i ja! No, White tvrdi da Khabib ostaje dio UFC-a.

“Sve je u redu, sve smo riješili. A ako što još ima, i to ćemo riješiti. Očito je da se malo uzrujao, da je malo  ljut. Da, to je tako… Ali sve ćemo riješiti. Slušajte, borci su često vrlo emotivni, a ovo je bila jako emotivna borba očito za njega”, objašnjava White i dodaje:

“Na kraju dana Khabib je sjajan tip. Uvijek smo imali odličan odnos s njim.”

Što je sa Zubairom Tukhugovim?

“Gledajte, Khabib sigurno ostaje u UFC-u. On će ostati. Sve ćemo riješiti. Ne znam što će se dogoditi sa Zubairom. Vidjet ćemo kako se sve bude odvijalo dalje, ali Khabib je sretan”, odgovara.

Nurmagomedov je pobjedom protiv McGregora na UFC-u 229 svoj profesionalni “score” dignuo na impresivnih 27-0. Iz više izvora je potvrđeno da ga revanš protiv Conora McGregora koji želi i UFC i sam Irac, ne zanima!

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI