Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
White teoriju da je UFC isplanirao Conorov napad na autobus demantirao tvrdnjom: “McGregor se više ne može boriti u New Yorku” | Fight Site

White teoriju da je UFC isplanirao Conorov napad na autobus demantirao tvrdnjom: “McGregor se više ne može boriti u New Yorku”

UFCIZDVOJENA VIJEST 03.10.2018 11:15h Autor:

Dana White i Conor McGregor

“Znate što je zanimljivo? Prije nego sam trebao otići na medijski dan, došli su mi iz UFC-a i rekli kako moram ići sam. Pitao sam zbog čega jer ja inače svuda odlazim zajedno sa svojom braćom. Pogledajte Embedded ili bilo koji drugi video, mi smo uvijek zajedno. Nisam znao zašto je to tako, ali prihvatio sam i otišao sam. Vidite što se na kraju dogodilo. Na medijski dan prije prošle borbe smo odlazili svi zajedno, a sada su mi više puta dolazili reći da moram ići sam. Na kraju su dozvoliti da sa mnom idu Ali i još jedan momak. A možete zamisliti što bi bilo da smo došli nas svih 15, koji smo cijeli tjedan svuda išli zajedno. To mi je veliko pitanje”, izjavio je UFC prvak Khabib Nurmagomedov u ponedjeljak gostujući u popularnoj ESPN-ovoj emisiji koju vodi Ariel Helwani te je izazvao pravu poplavu reakcija na svoju kontroverznu izjavu.

Kontroverznu zato što je Rus prvi puta javno izrazio sumnju da je UFC sudjelovao i dapače planirao čitav incident u Brooklynu kako bi zapravo posijali sjeme meča “McGregor vs. Khabib”. Možda su stvari otišle predaleko, možda UFC nije vjerovao da će McGregor autobus gađati s metalnim kolicima i da će pritom stradati neki borci, no teorija Khabiba Nurmagomedova iz današnje perspektive ima jako puno smisla.

Irac se relativno lako izvukao od optužbi u New Yorku,  UFC je uspio dogovoriti dvoboj protiv Nurmagomedova, a u konačnici čitava promocija meča se svodi upravo na taj incident u Brooklynu. Nurmagomedov smatra da je tu previše podudarnosti da bi sve bilo slučajno…

“Ne znam, ali situacija je luda. Iz nekog razloga su svi morali ostati u hotelu, a onda se tamo pojavilo 30 ljudi. Imam jako puno pitanja oko toga, ali ne želim razmišljati o nečemu što je iza nas”, dodao je u izjavi za ESPN.

Gostujući u utorak u popolarnom američkom “talk showu” “The Jim Rome Show”, predsjednik Dana White se morao suočiti i s tim optužbama. Upitan što kaže na takvu teoriju, predsjednik UFC-a je očekivano sve vrlo glatko demantirao.

Da bi se što uvjerljivije obranio, White je odlučio iznijeti teoriju prema kojoj se McGregor sada više ne može boriti u New Yorku, što je velik udarac za kompaniju jer je upravo Madison Square Garden rezerviran za najveće evente koji donose najveći  proifit.

Khabib Nurmagomedov sumnja da su UFC i Conor McGregor zajedno izrežirali napad na autobus!

“Conor se više ne može boriti u New Yorku. Tamo smo  zaradili 18 milijuna dolara samo od ulaznica. New York mu više ne dopušta da se bori u državi New York. Učinili bi ono što se priča i riskirali ovo za što? Koja bi bila svrha svega?”, pita se predsjednik UFC-a i tim pitanjem zapravo pokušava demantirati optužbe.

Odgovor na njegovo pitanje je jasan – svrha svega je 2.5 milijuna prodanih PPV-a koliko očekuju od meča na UFC-u 229. Ako se obistine njihove vlastite projekcije, UFC će nadmašiti svoj dosadašnji rekord prodaje za 900 tisuća. Ili ako govorimo u brojkama samo od PPV prodaje UFC bi na UFC-u 229 trebao zaraditi više od 150 milijuna dolara. To je priličan  motiv, a s obzirom na nesnalaženje UFC-a posljednje dvije godine u biznisu koji su sami izmislili, sve je moguće…

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI