Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
White: Strikeforce će preživjeti, ali borci ostaju tamo! | Fight Site

White: Strikeforce će preživjeti, ali borci ostaju tamo!

UFCIZDVOJENA VIJEST 12.12.2011 11:03h Autor:

Strikeforce GP poster

Strikeforce će preživjeti. Iako još uvijek nema službene potvrde o presudnom dogovoru sa Showtime televizijom, čelnik UFC-a, Dana White, je u nedjelju objasnio kako će stvari funkcionirati.

“Sjedite i pričekajte što ću učiniti. Vjerujte mi da će sve biti dobro. Zadnji put kada sam razgovarao s novinarima sam rekao da ću se pozabaviti ovom stvari i da ću sve srediti. Vidjet ćemo što će se dogoditi, no vjerujem da će ovih dana biti raspoložive i konačne informacije”, rekao je White i dodao:

“Borci koji se bore u Strikeforceu tamo i ostaju. On nastavlja sa životom. Gilbert Melendez i ostali borci koji su u Strikeforceu će ostati tamo na Showtimeu. Naći ćemo im dobre protivnike i oni će biti sretni. Vjerujte mi da će svi biti zadovoljni i svi će biti na dobitku. Ovo rješenje je najbolje za borce, za Showtime i za Strikeforce.”

Upitan o kopromociji evenata između UFC-a i Strikeforcea, White je odgovorio:

“To je potpuno drugačija promocija, no omogućit ćemo neke zanimljive stvari.”

Čelnik UFC-a je potvrdio i ostanak dosadašnjeg direktora Scotta Cokera. Sljedeća priredba ove promocije na rasporedu je već idućeg vikenda.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI