White: Stipe je “podrapao” JDS-a

UFCIZDVOJENA VIJEST 15.05.2017 15:44h Autor:

Dana White

Proteklog vikenda održan je UFC 211 predvođen borbom između Stipe Miočića i Juniora dos Santosa. Miočić je još jednom dokazao kako je zasluženo prvak UFC-ove teške divizije pobjedivši tehničkim nokautom bivšeg prvaka Dos Santosa. Predsjednik UFC-a otkrio je novinarima nakon priredbe mnoge zanimljivosti, a među ostalim osvrnuo se i na Stipinu pobjedu.

“Znao sam da borba neće ići na pet rundi, ali nisam mislio da će mu trebati samo par minuta da završi borbu. JDS je prije borbe izgledao odlično, rad na fokuserima mu je bio besprijekoran, ali stipe ga je jednostavno “podrapao”, vrlo jednostrana borba.” -izjavio je White.

Brojna pitanja novinara naravno nisu mogla niti ovog puta proći bez McGregora. Jedan od prisutnih novinara rekao je Whiteu kako se priča da je meč McGregor – Mayweather dogovoren, na što je White odvratio da to nema veze s istinom. Novinar je preformulirao svoje pitanje rekavši kako se priča da je Dana sve dogovorio samo s Conorom na što je odgovorio bio identičan kao i na prethodno pitanje. Čini se kako nećemo tako skoro saznati hoće li se ovaj meč dogoditi.

U intervjuu je White iznio brojne zanimljivosti. Zasigurno vrijedi izdvojiti kako se osvrnuo na pobjedu Demiana Maia te rekao kako mu je sljedeća borba ona za naslov prvaka u velter kategoriji. Ovaj brazilski jiu-jitsu majstor definitivno je zaslužio napad na titulu nakon niza od 7 pobjeda.

Ostatak vrlo zanimljivog intervjua pogledajte niže u tekstu…

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI