White: Sonnen je još daleko od titule u poluteškoj!

UFCIZDVOJENA VIJEST 22.08.2012 11:59h Autor:

Anderson VS Sonnen (foto: Getty)

Chael Sonnen odlučio se nakon mnogo godina ponovno vratiti u polutešku kategoriju i mnogi se pitaju koliko će vremena biti potrebno da mu UFC pruži priliku da napadne titulu u toj kategoriji.

Bivši izazivač Andersona Silve u srednjoj kategoriji i po mnogima jedan od onih koji su bili najbliže pobjedi, pogotovo u njihovom prvom meču, odlučio je nedavno da će se boriti ubuduće u poluteškoj kategoriji. Očito više nema volje skidati po desetak kilograma u 24 sata i zatim ih vraćati, pa se ponovno našao u poluteškoj kategoriji u kojoj se i borio u početku svoje karijere.

Već je poznato da će mu idući protivnik biti Forrest Griffin, no mnogi se pitaju hoće li možda Chael pobjedom u tom meču stići do titule izazivača protiv Jona Jonesa ili tko god već bude bio prvak nakon 1. rujna.

"Sonnen je jako daleko od napada na titulu. Ne može samo tako doći iz srednje kategorije i pričom stići do borbe za titulu prvaka UFC-a. Ukoliko pobijedi Griffina, dat ćemo mu nekoga iz top pet boraca. Morat će se najprije dobro dokazati i onda ćemo vidjeti kako će se razvijati situacija", rekao je Dana White.

Dvoboj protiv Forresta Griffina trebao bi se održati 29. prosinca na UFC-u 155 u Las Vegasu.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI