Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
White: Skočit ću s mosta ako Nick Diaz opet padne na doping testu! | Fight Site

White: Skočit ću s mosta ako Nick Diaz opet padne na doping testu!

UFCIZDVOJENA VIJEST 24.01.2013 07:22h Autor:

Dana White

UFC je imao mnogo problema u posljednjih godinu-dvije s Nickom Diazom. No, bez obzira na to što je izgubio posljednju borbu te dobio čak 12 mjeseci suspenzije zbog pada na doping testu radi korištenja marihuane, UFC je odlučio napraviti prilično iznenađujući potez i upravo njemu dati priliku da bude idući izazivač Georgesa St-Pierrea.

No, mnogi su se zapitalo što ako Nick ni ovog puta ne nauči da više jednostavno ne može izbjegnuti doping testove i ponovi mu se još jednom velika greška te padne po treći put zbog marihuane.

"Bilo bi jebeno brutalno da recimo Nick Diaz osvoji pojas i onda treći put padne na testu radi marihuane. Stvarno ne znam što bismo onda napravili. Ja bih vjerojatno skočio s mosta!", rekao je Dana koji je time dovoljno vjerno objasnio u kakvom bi se onda problemu našla njegova organizacija.

Prvi put Nick je na testu zbog marihuane pao u veljači 2007. godine nakon borbe protiv Takanorija Gomija. Njega je pobijedio, ali mu je pobjeda kasnije poništena. Drugi put pao je u veljači 2012. godine nakon borbe protiv Carlosa Condita u kojoj je pokušao ovojiti titulu privremenog prvaka s obzirom da je tada GSP bio ozlijeđen, no taj je meč ionako izgubio.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI