Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
White se žestoko obrušio na MMA suce | Fight Site

White se žestoko obrušio na MMA suce

UFC 22.11.2011 10:12h Autor:

Dana White i Megan Olivi

Dana White se po tko zna koji put u svojoj promotorskoj karijeri obrušio na suce. Proteklog vikenda su ga naživcirale dvije prespore reakcije djeljitelja pravde u kavezu, a kritizirao je i odluku u dvoboju Hendersona i Shoguna.

Posebno je kritizirao suca Dana Stella koji je na UFC-u 139 bio zadužen za dijeljenje pravde u dvoboju Chrisa Weidmana i Toma Lawlora.

Weidman je ugušio svog protivnika, a iako je bilo jasno da je Lawlor pokušao tapkati, sudac to nije vidio i dopustio je da ovaj padne u nesvjest.

“Pa on je sudac, mora znati kada je netko u nesvijesti. Zašto nije dovukao svoje dupe i zaustavio meč. Apsolutno krivim Stella. On je kriv 100 posto”, galamio je čelnik UFC-a koji se obrušio i na situaciju iz Strikeforceovog meča Ronde Rousey i Julije Budd gdje je ovoj potonjoj pukla ruka tijekom armbara.

“Sudac je loše reagirao i u petak u Las Vegasu. Gledao je kako jedan borac drugome lomi ruku. Morao je zaustaviti akciju kako nitko ne bi nastradao”, objašnjava White.

Nasreću, Tom Lawlor se izvukao bez ikakvih posljedica i uskoro će opet biti spreman za ulazak u kavez. Čovjek koji ga je ugušio kaže:

“Osjetio sam da je pao u nesvijest i govorio sam to sucu. No, on mi možda nije vjerovao jer je mislio da ću pokušati izvući jeftinu pobjedu. Lawlor je definitivno biz u nesvijesti malo duže, ali mi je drago da je dobro.”

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI