White se prevario: Jedan rekord UFC 205 ipak nije uspio srušiti

UFCIZDVOJENA VIJEST 16.11.2016 14:31h Autor:

Conor McGregor

Po završetku povijesnog UFC 205 eventa, Dana White je novinarima otkrio kako su zahvaljujući njujorškoj večeri srušili sve dosadašnje rekorde, pri tome naglasivši kako se još samo čekaju rezultati prijenosa koji je išao na FOX Sports 1 kanalu. Iako je predsjednik promocije samouvjereno tvrdio kako bi i taj rekord trebao pasti, sinoć je saznao da to ipak nije bio slučaj.

“Ne bi imalo smisla i bilo bi jako, jako čudno da ne srušimo taj rekord”, izjavio je White na konferenciji za medije koja se odvila nakon eventa u Madison Square Gardenu.

Da je prognozu promašio, otkrivaju nam podaci koji su stigli s ugledne televizije. Dio priredbe, predvođen Frankiejom Edgarom i Jeremyjem Stephensom, koji nam je donio i okršaj Khabiba Nurmagomedova i Michaela Johnsona, upisao je gledanost od 1,801,000 gledatelja.

Spomenuta brojka nije srušila rekord, štoviše zauzima treće mjesto u povijesti PPV prijenosa uvodnih borbi na FS1 programu. Prva dva pripala su uvodnim borbama evenata koje je također predvodio McGregor – UFC-u 194 (1,931,000) i UFC-u 196 (1,843,000).

Zanimljiv je i podatak koji govori da je vaganje za UFC 205 privuklo 255 tisuća gledatelja. Rekord u toj kategoriji i dalje ostaje prvi susret McGregora i Diaza s 358 tisuća.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI