Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
White se ponovno naljutio zbog "idiota" (VIDEO) | Fight Site

White se ponovno naljutio zbog "idiota" (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 18.07.2013 09:27h Autor:

Dana White

Predsjedniku UFC-a Dani Whiteu zaista nije lako, u posljednje vrijeme ima mnogo posla s onima koje proziva idiotima.

Nakon što su mu protekla dva tjedna živce trgali brojni MMA fanovi i pojedini mediji pričama kako je meč između Andersona Silve i Chrisa Weidmana za titulu prvaka u srednjoj kategoriji namješten, čini se da je to tema kojom će se ipak morati baviti još neko vrijeme i neće je se moći tako brzo riješiti.

Upravo su tu temu obrađivali novinari u jednoj TV emisiji Sports Illustrateda, a na sve je odlučio reagirati White.

"Opet imam posla s idiotima, ovog puta radi se o ljudima koji surađuju sa Sports Ilustratedom. Imaju raspravu i onda jedan od njih kaže 'čuo sam tijekom vikenda da je taj meč možda namješten". Kao prvo, ti ljudi izgledaju kao da prate tenis, a ne borilačke sportove. Vidi se da nitko od njih nije nikad gledao borbu", rekao je Dana, a moramo i mi priznati da se zaista radi o "zanimljivoj" ekipi.

"Očekivao bih da će taj medij imati novinare s kredibilitetom, a onda oni izvale nešto tako glupo, iako nisu ni gledali borbu. To je samo potvrda koliko je nisko novinarstvo postalo ovih dana. Tako glupim ljudima neću dati mira", rekao je čelnik UFC-a.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI