White se oglasio o ulasku Joea Rogana u oktogon

UFCIZDVOJENA VIJEST 01.06.2014 10:32h Autor:

Joe Rogan

Vijest da će se UFC-ov komentator Joe Rogan boriti u oktogonu kako bi se razračunao s jednim bahatim borcem je proteklih dana digla nezapamćenu prašinu među UFC fanovima. Rogan je omiljena figura u svijetu borilačkih sportova, ali i crni BJJ pojas pod Eddiejem Bravom pa čitava priča nije iz prve zvučala kao potpuno nemoguća znanstvena fantastika.

Da se ipak radi samo o izmišljotini, potvrdio je i predsjednik UFC-a Dana White. Govoreći o čitavoj situaciji White je rekao:

"Gledajte, to je stiglo sa stranice čije ime neću niti spominjati. Reći ću vam samo da je isti web site objavio da je Ronda Rousey trudna i da će nastaviti boriti dok je trudna, a da sam joj ja napravio dijete. OK??? Ta stranica je to objavila. Ako ste to povjerovali, možete povjerovati u bilo što."

Za one koji ne znaju, vijest je plasirao "Empire Sports". Da se ne radi o najpouzdanijem internetskom portalu govore i sljedeći nedavni naslovi koji su stigli s njihove adrese.

"UFC sudac Big John McCarthy pretučen u Los Angelesu"
"UFC dodan na Olimpijske igre 2016 u Riju"
"UFC pokušava privući više ženstih gledateljica pa će organizirati borbe golih muškaraca"
"Anketa: Muškarci se boje maštati o Rondi Rousey"
"Istraživanja pokazuju da velik broj UFC fanova koristi steroide"

Sve u svemu, ako ste se nadali da će Joe Rogan ostaviti mikrofon i navući male rukavice, nadajte se nečemu drugome jer se ovo neće ostvariti…

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI