White se obratio javnost radi ružnog internet rata Conora i Khabiba: “Ovo je otišlo predaleko…”

UFCIZDVOJENA VIJEST 04.04.2019 08:53h Autor:

Dana White i Khabib Nurmagomedov

Dana White je reagirao dok nije prekasno i dok stvar ne dođe do usijanja iako je već jako blizu. Govorimo naravno o ratu na društvenim mrežama koji je jučer eskalirao između dvije najveće UFC-ove zvijezde, ali i dva najveća rivala –  Conora McGregora i Khabiba Nurmagomedova.

Sve je krenulo kada je Conor htio podbosti ruskog prvaka objavom koja je u najmanju ruku bila neukusna, neki će reći i rasistička. Nurmagomedov mu nije htio ostati dužan pa je odgovor bio vrlo direktan i vrlo žestok. White je osjetio potrebu da se javno umiješa putem službene izjave povodom incidenta. To je učinio noćas.

“Svjestan sam recentnog incidenta na socijalnim mrežama između Khabiba Nurmagomedova i Conora McGregora. Sitacija je eskalirala do nivoa koji je neprihvatljiv. Radi toga ću pokrenuti neizbježne korake i razgovarat ću s oba tima kako bi se ova situacija riješila interno”, stoji u objavi koju potpisuje predsjednik UFC-a.

McGregor i Khabib imaju čitavu povijest nasilnih međusobnih sukoba. Sve je započelo onim napadom u hotelu na Conorovog klupskog kolegu Artema Lobova od strane Khabiba i njegovog tima. McGregor je zatim u osvetničkom pohodu demolirao autobus u kojem se nalazio Nurmagomedov radi čega je završio na sudu. Kulminacija svega je bio meč na UFC-u 229, a zatim i nezapamćena makljaža koja je uslijedila, a radi koje su obojica i dalje suspendirani od strane Komisije u Nevadi.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI