White se brani od kritičara: Ne zanimate me, borba je bila vrhunska

UFCIZDVOJENA VIJEST 13.11.2011 18:10h Autor:

Dana White komentira dolazak na naše tržište!

Nakon što je Junior dos Santos nokautirao Caina Velasqueza za samo 43 sekunde, mnogo ljubitelja MMA-ja ostalo je razočarano duljinom premijernog nastupa UFC-a na FOX-u. Pomalo razočaran je bio i jedan od direktora FOX-a, David Hill.

“Mislim da smo odradili dobar posao i isporučili sjajnu borbu. Možda je Dana White mogao taktički odraditi drugačije ovu priredbu. No, takav je ovaj sport. Da su se borili 25 minuta, ljudi bi se žalili što je trajalo tako dugo”, smatra Hill.

U obranu svoje promocije stao je Dana White koji kaže kako se takve stvari ne mogu kontrolirati.

“Osjećam se sjajno, sada je ovo iza nas. Gledajte, MMA borba može trajati ili 30 sekundi ili 25 minuta. U svakom slučaju smo bili sigurni da će se raditi o sjajnoj borbi i takva je i bila. Kada stavite dva teškaša jednog nasuprot drugome, može se dogoditi i brzi nokaut, kao što se i dogodio. Takve stvari ne možete kontrolirati. Mi ne odlučujemo o ishodu mečeva”, objasnio je White i dodao:

“Onima koji se žale i kukaju poručujem da zašute. Što nisu kupili karte za priredbu i pogledali sve borbe. Zašto nisu gledali na Facebooku? Ozbiljno vam kažem da zašutite. Uopće me ne zanimaju takvi stavovi.”

Čelnik UFC-a je kritizirao Caina zbog taktike kojom se suprotstavio izazivaču…

“Ne bih rekao da sam bio previše kritičan. Samo ne razumijem zašto nije birao udarce i ostao na distanci. On je ušao u otvorenu izmjenu s Juniorom već na početku dvoboj. No, tko sam ja da bi mu nešto govorio. Nisam mu ja trener. Ovo je bila samo moja opservacija”, objašnjava White.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI