White: Sada stiže ili ženska kategorija ili muška do 52 kilograma!

UFCIZDVOJENA VIJEST 22.08.2012 10:12h Autor:

Dana White

Dana White najavio je koja bi sljedeća velika novost trebala biti u njegovoj organizaciji, a radi se o dodatnom proširenju kategorija. No, nije siguran hoće li se uvesti nova muška kategorija ili će se napokon omogućiti i borkinjama nastup u UFC-u.

Predsjednik UFC-a Dana White još prije samo otprilike godinu dana bio je prilično kritičan prema svima koji su mu predlagali da bi njegova organizacija trebala početi ozbiljno razmatrati uvođenje ženskih borbi na svoje priredbe, no u posljednjih nekoliko mjeseci njegov stav se iznimno promijenio.

Dana White i Ronda Rousey u posljednje su vrijeme u zaista fantastičnim odnosima, čini se da je fasciniran lijepom i iznimno uspješnom Rondom i samo je pitanje mjeseca kada će joj biti pružena prilika da uđe u najpoželjniji kavez na svijetu.

No, odluka još uvijek nije donijeta. White je otkrio da se dvoume hoće li uvesti ženske borbe ili će iduću uvesti mušku kategoriju do 52 kilograma. Mnogi bi voljeli vidjeti i super-tešku kategoriju u UFC-u, no to zasad ipak nije izgledna opcija.

"Sve se više zagrijavam za ženske MMA borbe", rekao je kratko Dana u jednom chatu s fanovima.

"Mogu vidjeti okršaj Ronda Rousey VS Cyborg Santos kao sunaslovnu borbu večeri ili čak glavnu borbu na PPV priredbi. Ronda je nevjerojatna", smatra UFC-ov predsjednik.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI