White s McGregorom uspio dogovoriti boksački meč protiv Mayweathera

UFCIZDVOJENA VIJEST 18.05.2017 09:35h Autor:

McGregor i Mayweather (Instagram)

Dana White je dogovorio sve detalje s Conorom McGregorom u posredništvo oko velikog boksačkog dvoboja protiv Floyda Mayweathera o kojem se naveliko priča posljednjih mjeseci. Predsjednik UFC-a se posljednjih dana žestoko uključio u sam proces pregovaranja te je ustvrdio, ako sve ne bude riješeno u narednih nekoliko dana, da će on odustati jer ne želi više gubiti vrijeme.

Čini se kako je trud uložio plodom jer je u srijedu White u jednoj izjavio za medije potvrdio da deal s McGregorom završen!

“McGregorova strana je gotova. Sada počinjem raditi s Myweatherom na dogovoru. Jedan dio je gotov, sada idem na drugi dio. Ako uspijem dogovoriti sve s Al Haymonom i Mayweatherom, meč će se dogoditi”, potvrdio je White.

Upitan hoće li dvoboj biti prema MMA ili boksačkim pravilima što je prilično neobično pitanje jer se od početka zna da se radi o profesionalnom boksu, White odgovara:

“Radit će se o čistom boksačkom dvoboju.”

Prema pisanjima američkih medija čitav “deal” bi mogao biti potpisan do kraja tjedna, a termin održavanja bi bio krajem godine.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI