White: Rumble treba još jednu borbu prije napada na naslov

UFCIZDVOJENA VIJEST 27.07.2014 13:12h Autor:

Anthony Johnson

Nakon ekspresne i impresivne pobjede Anthonya Johnsona nad Antoniom Rogeriom Nogueirom, dojam je da je 'Rumble' spreman za napad na titulu. Ipak, Dana White smatra kako mu do toga treba još jedna pobjeda.

Samo 44 sekunde trebale su Anthonyu Johnsona do najvažnije pobjede u dosadašnjoj karijeri. Od prve sekunde krenuo je žestoko, a iskusni Lil' Nog izgledao je kao da je na krivom mjestu u krivo vrijeme. Takva impresivna pobjeda, povezana s ništa manje impresivnom dominacijom nad Philom Davisom, Johnsona gura među glavne kandidate za napad na poluteškaški pojas.

Ipak, Dana White mislim kako još nije vrijeme.  "On je sigurno ozbiljan kandidat, no da dođe na nivo da postane izazivač mu ipak treba još jedna borba", rekao je White, a onda nastavio s pohvalama: "On je nevjerojatan. Da netko, tko se jedno vrijeme borio u velteru, prijeđe u polutešku kategoriju te da u njoj izgleda još snažnije i impresivnije, u životu nisam vidio tako nešto."

No, ta nova borba za Johnsona mogla bi doći vrlo brzo, što je White i potvrdio: "Anthony me impresionirao. Bio je brz i učinio da sve to izgleda lagano. Pripremamo novu borbu za njega."

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI