Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
White: Rousey i Cyborg bi donijele preko 2 milijuna PPV-a! | Fight Site

White: Rousey i Cyborg bi donijele preko 2 milijuna PPV-a!

UFCIZDVOJENA VIJEST 21.05.2015 10:25h Autor:

Dana White

Ronda Rousey i Cris Cyborg već su odradile bezbroj verbalnih dvoboja, ali njihov meč još nije dogovoren te je pitanje hoće li se ikad dogoditi.

Kad bi došlo do dvoboja Rousey vs. Cyborg predsjednik UFC Dana White je uvjeren da bi on donio najveću PPV zaradu u povijesti UFC-a.

"Uvjeren sam i jamčim vam da bi borba između Rousey i Cyborg donijela preko 2 milijuna pay-per-viewa. To bi bila masovna kupnja.", izjavio je Dana White.

Toliki broj PPV gledatelja donio bi zaradu od 110 milijuna dolara i nema sumnje da bi, s obzirom na njihova međusobna medijska prepucavanja, Rousey i Cyborg privukle veliki broj gledatelja.

Rousey će u UFC oktogon ponovo ući i braniti naslov 1. kolovoza kad će se održati UFC 190, a protivnica će joj biti Bethe Correia. Cris Cyborg će pak imati meč u pero kategoriji na Invicta događaju u srpnju kad bi joj protivnica trebala biti Faith Van Duin.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI