White: Ronda Rousey zaslužuje prvo mjesto na P4P ljestvici!

UFCIZDVOJENA VIJEST 16.07.2014 17:16h Autor:

Rousey i White

Ronda Rousey od početke UFC-ove ženske bantam kategorije drži pojas uvjerljivo u vlastitim rukama i još uvijek se nije pronašla protivnica koja bi je mogla ozbiljnije ugroziti.

Posljednju izazivačicu Alexis Davis Ronda je tako "sredila"u svega 16 sekundi te je još jednom potvrdila svoju dominantnu poziciju, a sve više napreduje i kad je u pitanju njezina pozicija među muškom konkurencijom.

Na P4P ljestvici na kojoj se rangiraju najbolji borci bez obzira na kategoriju u kojoj nastupaju Ronda trenutno zauzima devetu poziciju, a Dana White smatra kako to nije mjesto koje svojim rezultatima zaslužuje.

"Ona zaslužuje bolje mjesto od devete pozicije. Neporažena je i svaki meč završi iznimno uvjerljivo, ali njezin je problem što se nalazi u muškom svijetu. Mediji joj nikad neće dati pravu poziciju koju zaslužuje jer je žensko, a oni sastavljaju ljestvice. Da je kojim slučajem ona muško i ostvaruje takve rezultate, ja sam uvjeren da bi bila na prvom mjestu, ali ovako mora ispaštati zbog svog spola", uvjeren je čelnik UFC-a.

P4P ljestvica:

1. Jon Jones
2. Jose Aldo
3. Cain Velasquez
4. Demetrious Johnson
5. Chris Weidman
6. Anthony Pettis
7. Anderson Silva
8. Renan Barao
9. Ronda Rousey
10. Johny Hendricks
11. TJ Dillashaw
12. Vitor Belfort
13. Benson Henderson
14. Alexander Gustafsson
15. Gilbert Melendez

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI