Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
White: Ronda je shrvana, ali je ovaj poraz podnijela bolje nego protiv Holm | Fight Site

White: Ronda je shrvana, ali je ovaj poraz podnijela bolje nego protiv Holm

UFC 31.12.2016 15:18h Autor:

Ronda Rousey/UFC 207

Nakon novog velikog poraza Ronde Rousey na UFC-u 207 predsjednik kompanije, Dana White, osvrnuo se na psihičko stanje bivše bantam prvakinje.

Rousey je u pokušaju da vrati pojas bila potpuno deklasirana od prvakinje Amande Nunes kojoj je trebalo samo 48 sekundi da razornim kombinacijama uvjeri suca da prekine borbu. Kao i uoči borbe, Rousey nakon poraza nije davala izjave za medije, ali je White bio u njezinoj blizini i vidio je u kakvom je stanju.

“Bio sam s njom čitavo ovo vrijeme. Očito, ona je jako kompetitivna. Shrvana je. Ona je natjecateljica”, rekao je White za FoxSports.

Nakon teškog poraza od Holly Holm koja joj je oduzela titulu prošle godine na UFC-u 193 u Autralij, Rousey je bila u potpunosti slomljena, te je čak razmišljala o samoubojstvu. White tvrdi da je ovoga puta situacija drugačija.

“Puno je bolje nego nakon borbe s Holly Holm. Bila je u backstageu i očito je uznemirena. Ali ima veliku podršku i mislim da će ovoga puta biti puno bolje nego nakon Holm.”

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI