Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
White: Ronda će se boriti i s muškarcem ako treba! | Fight Site

White: Ronda će se boriti i s muškarcem ako treba!

UFC 08.12.2012 10:49h Autor:

Rousey VS Kaufman

Veljača 2013. godine donijet će nam povijesni trenutak za UFC. Tada će se po prvi puta u njihovom oktogonu naći dvije cure, a tu priliku dobit će Ronda Rousey i njezina protivnika Liz Carmouche. Njih dvije bit će ujedno i glavne zvijezde UFC-a 157.

Prelijepa Ronda, koja je u četvrtak dobila i pojas prvakinje u bantam kategoriji, prilično je opaka borkinja, još uvijek u svojoj karijeri ne zna za poraz, a predsjednik UFC-a Dana White uvjeren je da bi u okršaju s njom prilično loše prošli i neki muški borci.

"Ženski MMA je atraktivan upravo zbog nje. Kao što sam već rekao, ona ima nekih dodirnih crta s braćom Diaz, a uz to je lijepa i atraktivna. Ona je također i opaka, ona bi stvarno ušla u kavez s muškarcem ako bi se to tražilo od nje za ostanak u UFC-u. Zaista je teško previdjeti koliko bi dugo njezina vladavina mogla trajati, ali moglo bi to biti i nekoliko godina", rekao je Dana.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI