White “riješio” situaciju: Pearl Gonzalez i Cynthia Calvillo će se boriti!

UFCIZDVOJENA VIJEST 08.04.2017 09:11h Autor:

Calvillo vs. Gonzalez

Iako je ranije navedeno kako je Pearl Gonzalez uklonjena s UFC 210 programa, nakon što joj je komisija zabranila nastup radi silikonskih implantata u grudima, dovoljna je bila jedna reakcija Dane Whitea da se to promijeni.

Fanove i medije je iznenadila sama vijest oko razloga zbog kojeg je borba prvobitno otkazana, budući da neke poznate borbe također imaju ugrađene implantate, ali su nastupale uvijek bez problema. No, pravila New Yorka kažu drugačija, no čini se ne dovoljno čvrsto da reakcija Dane Whitea to ne može promijeniti.

“Prestanite slušati ono što govore web siteovi ili netko takav. Ukoliko vijest niste čuli od nas, ona vjerojatno nije točna. Borba će se održati”, reagirao je White preko Twittera nakon što su mediji prenijeli vijest da je borba otkazana.

Zapravo, prava istina je u tome da je ona uistinu dobila zabranu nastupa, no nakon reakcije vodstva UFC-a, s Whiteom na čelu, situacija je ipak riješena na način gdje su svi zadovoljni. Zapravo, trebalo je samo malo bolje odraditi analizu cijele situacije.

“Nakon pažljivog analiziranja i međusobnih razgovora, kao i razgovora s fizijatrom Pearl Gonzalez, komisija je odlučila kako borkinja ima temelje za dobivanje borilačke dozvole koja će joj osigurati nastup na UFC 210”, službeni je izvještaj atletske komisije New Yorka.

U svakom slučaju, sjajna vijest da je to rješeno te da će današnji program ipak imati 13 borbi na svom rasporedu.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI