Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
White: Rebney je prolupao, borci mu žele što prije otići iz Bellatora | Fight Site

White: Rebney je prolupao, borci mu žele što prije otići iz Bellatora

UFC 22.02.2014 11:16h Autor:

Dana White

Gilbert Melendez još uvijek nije službeno postao član Bellatora, a Bjorn Rebney je sve glasniji kako mu je cilj dovesti što više UFC-ovih boraca iz vrha. Sada je na to reagirao i predsjednik UFC-a Dana White, koji je napao Rebneya osobno, prozvavši ga tiraninom.

"Ako Melendez potpiše ugovor s njima, propao je. Imaju robovlasničke ugovore, a ako ih se ne pridržavaš, tužiti će te i isisati sve iz tebe", rekao je White o Bellatoru te dodao: "Svi govore o nama kao da smo tiranini, a zapravo su oni ti. Pogledajte Eddiea Alvareza, već neko vrijeme želi odlazak, no ne može. Ili Michael Chandlera, sigurno sjedi i misli si zašto je potpisao taj j***ni ugovor. "

White se prisjetio i situacije s Chrisom Weidmanom, koji je umalo potpisao ugovor s Bellatorom, no njegov ujak pravnik je primijetio dio ugovora koji bi ga mogao zadržati u Bellatoru godinama, bez prvaka na raskid. Weidman na kraju nije potpisao taj ugovor, nego je otišao u UFC i postao prvak i čovjek koji je srušio legendu i najvećeg svih vremena.

"Eddiea Alvareza drže zbog činjenica da mu ugovor uvjetuje određeni broj borbi, a ugovorili su mu jednu u gotovo dvije godine. Obećavaju mu puno stvari, a ništa ne ostvaruju, nego ga drže svojim robom. Za razliku od njih, mi ne tužimo svoje borce, ako netko želi napraviti nešto drugo sa svojom karijeru, pustimo ga, neka proba", rekao je White ljutito te na kraju napao i predsjednika Bellatora osobno: "Rebney je skrenuo s uma, on misli dovesti naše borce, a njegovi samo traže način kako da pobjegnu. Ne krivim Gilberta, on istražuje tržište, no ako je pametan, neće potpisati s njima."

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI