White razočaran “Cowboyjevim” pristupanjem Udruzi: “A koga si zvao kad si upao u probleme?”

UFCIZDVOJENA VIJEST 07.12.2016 12:37h Autor:

White i Cerrone

Dana White je prilikom gostovanja na UFC Unfiltered podcastu prokomentirao osnivanje Udruge boraca (MMAAA). Osim što je žestoko kritizirao Bjorna Rebneyja, koji se tamo našao u savjetodavnoj ulozi, predsjednik UFC-a otkrio je kako ga je u cijeloj priči najviše razočarao Donald Cerrone.

“Pomalo sam šokiran što me ‘Cowboy’ Cerrone nije nazvao. Ako si već toliko nezadovoljan ili štogod…

Reći ću vam ovo, kao prvo, on je predvodio samo tri priredbe. Je li tako? Sve su bile iz Fight Night serijala. On se samo tri puta u karijeri našao u glavnoj borbi večeri, nije nikada držao titulu u WEC-u, kao ni onu u UFC-u”, poručio je White pa podsjetio Cerronea na jedan događaj otprije nekoliko godina:

“Prije nekoliko godina je bio na svom brodu i tada je upao probleme s likom s drugog broda. Bio je u velikim problemima i koga je tada zvao? Mene! I što sam tada napravio? Odmah sam mu pronašao najboljeg odvjetnika i potrošio 100 tisuća dolara svog novca. Tako da kad vidim ‘Cowboyja” kako tamo stoji, upitam se: Zbilja? U redu”, izjavio je White.

Osim razočaranja u Cerronea, predsjednik UFC-a je istaknuo kako ipak ne zamjera borcima pristupanje Udruzi.

“Uopće nisam ljut. Realno, na kraju dana borci mogu raditi što god požele. Sve su to odrasli ljudi i u životu svi imamo put kojim želimo ići, a ovo je njihov.”

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI