White: Rachael Ostovich nema problem boriti se na istom eventu kao Hardy!

UFCIZDVOJENA VIJEST 07.12.2018 10:07h Autor:

Greg Hardy i Rachael Ostovich

Činjenica da će Rachael Ostovich i Greg Hardy nastupiti na istom UFC eventu, UFC Fight Nightu 143, šokirala je u četvrtak MMA javnost iz potpuno opravdanog razloga. Greg Hary je, naime, bivši prijestupnik i to upravo radi nasilja u obitelji, ono što će prije nekoliko dana doživjela ova Havajka.

Podsjećamo kako je Hardy, tada velika NFL zvijezda, 2014. godine uhićen od strane policije, uz optužbe da je primijenio nasilje nad svojom bivšom djevojkom, kao i to da joj je prijetio smrću. Dva mjeseca kasnije, na sudu je proglašen krivim te je osuđen na 18 mjeseci uvjetno, no on nije prihvatio kaznu nego je zatražio suđenje pred porotom. Kada je došlo vrijeme suđenja, žrtva se nije pojavila na svjedočenju te su odbačene optužbe protiv Hardya, a kasnije se pojavila informacija da su se njih dvoje privatno dogovorili. Godinu dana kasnije, optužbe su obrisane iz njegovog dosjea, a taj isti taj pojavile su se fotografije ozljeda koje je nanio svojoj žrtvi. Unatoč tome svemu, Hardy se više nikada nije vratio u NFL, odnosno liga ga je suspendirala.

No, UFC u tome svemu ne vidi nikakav problem. Dapače, Dana White se gotovo naljutio kada su mu postavili to pitanje. U utorak je na TSN-u razgovarao na nadolazećim piredbama, a dotaknuo se i ove situacije s Ostovich.

MMA javnost šokirana što je Greg Hardy postavljen na isti event kao Rachael Ostovich

“Prije svega, ja sam nazvao Rachael Ostovich i razgovarao s njom. Razgovarali smo o ovoj situaciji. Njezin odgovor je bio: Njegova priča nije moja priča!”, odgovara White u intervjuu te dodaje:

“Rekla je kako je svačija priča drugačija i da vjeruje u druge prilike. Na kraju je naglasila da nema ništa protiv boriti se na istom popisu borbi kao taj tip. Taj tip nije učinio ništa Rachael Ostovich. Ona nije imala nikakav problem s ovom situacijom. Njezina potpora je bila ključan faktor da se u ovo upuštamo.”

Hardy će se u svom debiju boriti protiv Allena Crowdera, a Ostovich čeka Paige VanZant.

“Ovakvi popisi borbi se unaprijed planiraju. Ali Rachael je bila skinuta s popisa zbog svega što se dogodilo. A onda me nazvala, a ja sam pomislio da je ne smijemo gurnuti u vatru prerano nakon svega što je proživjela. Treba joj odmor. Ali nazvala me i dala mi je 75 razloga zašto mora biti na tom popisu borbi. Složio sam se pa smo tako i učinili”, zaključuje White.

I sama Rachael Ostovich je na društvenim mrežama potvrdila priči svog šefa.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI