White: Putujem kod Andersona i želim revanš na UFC-u 168!

UFCIZDVOJENA VIJEST 11.07.2013 09:19h Autor:

Dana White (screenshot)

Dana White čvrsto je odlučio da želi organizirati revanš između Chrisa Weidmana i Andersona Silve još ove godine, a idealnim smatra posljednji event u godini koji već tradicionalno mora ponuditi barem jednu spektakularnu borbu.

UFC 168 zasad u planu kao glavni meč večeri 28. prosinca ima jedan drugi revanš u planu, a radi se o meču između Ronde Rousey i Mieshe Tate. No, one bi mogli pasti u drugi plan ili biti prebačene na neki drugi event, što je puno izglednije u slučaju da Anderson prihvati ponudu UFC-a da tom prilikom odradi novu borbu protiv Weidmana. Nije praksa UFC-a da na jednom eventu ima dvije borbe za titulu prvaka.

Predsjednik UFC-a najavio je da uskoro putuje u Los Angeles kako bi se sastao s Andersonom, koji tamo živi već dulje vrijeme, a glavna tema razgovora svima je poznata.

"Tijekom sljedećeg tjedna odletjet ću u Los Angeles kako bih se našao s Andersonom. Ja definitivno želim revanš, a vjerujem da će i on poželjeti tu borbu. Napravit ću sve da se nađu u oktogonu još ove godine, moglo bi se raditi o UFC-u 168", rekao je Dana.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI