White: Prošle godine bio sam na korak do okršaja Fedora i Lesnara!

UFCIZDVOJENA VIJEST 27.01.2013 12:44h Autor:

Fedor i Lesnar (ilustracija)

Veliki okršaj Fedor Emelianenka i Brocka Lesnara sve donedavno nalazio se na popisu želja gotovo svakog MMA fana. Bio bi to meč koji bi zasigurno rušio rekorde po gledanosti, no na kraju su oboje završili svoje MMA karijere.

Ta priča polako je već počela padati u zaborav, no Dana White odlučio je nakon UFC on FOX-a 6 ponovno malo razbuktati maštu fanovima i otkrio je iznimno zanimljivu informaciju da je do te borbe umalo došlo tijekom 2012. godine.

"Bio sam iznimno blizu dogovora, no onda je Fedoru preminuo otac. Možda će se neki sjetiti da kad sam pričao o meču Fedora i Lesnara u Teksasu na Cowboys stadionu, rekao sam da sastanak s Lesnarom nije prošao baš najbolje. Istina je ipak drukčije, s njim je sve prošlo odlično, ali tada je umro Fedorov otac i on je odlučio ostatak života posvetiti se svojoj obitelji. Mjesecima smo bili u pregovorima, ali u tom trenutku Fedor je odlučio završiti karijeru, a na kraju je zbog toga jednaku odluku donio i Lesnar", otkrio je Dana.

Nemali je broj onih koji se i dalje nadaju da bi Fedor mogao prekinuti svoju mirovinu i ipak doći u najpoznatiji kavez na svijetu, ali šanse da se to dogodi zaista su minimalne, a i pitanje je koliko bi sada sjajni ruski borac, po mnogima najveći svih vremena, mogao parirati današnjim vrhunskim teškašima poput Caina, Juniora i Alistaira.

"Fedor je definitivno završio karijeru, barem sam ja to tako shvatio. On je donio svoju odluku, ali naravno da je uvijek sve moguće. Nikad neću trčati za borcem koji je rekao da se umirovio", dodao je čelnik UFC-a.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI