White prokomentirao McGregorove zahtjeve: S Conorom smo se uvijek uspjeli dogovoriti

UFCIZDVOJENA VIJEST 03.11.2017 21:15h Autor:

Dana White i Conor McGregor

Ekipa iz najvećeg sportskog “žutila”, odnosno TMZ portala, uspjela je uhvatiti Danu Whitea u prolazu te zatražiti kratki komentar na temu zahtjeva Conora McGregora po pitanju iduće UFC borbe. White je spreman dao odgovor.

White je prvobitno upitan o McGregorovoj homobobnoj izjavi prema Andreu Filiju, prošlom protivniku njegovog timskog kolege, Artema Lobova. Predsjednik UFC-a je rekako kako je i on sam ranije imao istih problema te da je borce potrebno educirati po tom pitanju te da će promocija sigurno tako nešto organizirati. Onda je dao odgovor na ono što fanove ipak više zanima, o tome hoće li se Irac boriti do kraja ove godine te kako će UFC reagirati na njegove zahtjeve da bude ko-promotor svoje iduće borbe.

“I dalje to planiramo, mi to želimo, on to želi i vidjeti ćemo što će se dogoditi. Momak želi novce i želi još neke stvari, a ako netko to zaslužuje, to je Conor McGregor. Do sada smo s njim uvijek uspjeli sve dogovoriti, uspjeti ćemo i sada”, rekao je White, koji je ranije izjavio kako McGregora vidi na posljednjem eventu godine, odnosno 30. prosinca u Las Vegasu na UFC 219. Kao protivnika je spomenuo Tonya Fergusona, no činjenica da je ugovoren PPV eventu u Bostonu za siječanj bi ipak mogla McGregorov nastup odvesti u iduću godinu.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI