White progovorio o mogućoj trilogiji između McGregora i Diaza

UFCIZDVOJENA VIJEST 04.10.2016 11:06h Autor:

Diaz vs. McGregor 2

Iako su dvoboji između Conora McGregora i Natea Diaza oduševili fanove, a za promociju označili jedno jako unosno razdoblje, Dana White nije pobornik ideje trećeg nastavka ove priče.

Predsjednik UFC-a je tako prilikom gostovanja na Hot 97 radiju na sve strane nahvalio irskog borca, ali i isto tako zaključio kako bi sve moglo stati na 1-1 rezultatu između njega i Diaza.

“Ne možete napraviti treći dio. Radi se o tome da je McGregor lik koji će uvijek uskočiti u borbe koje su pred otkazivanjem. Kada je htio meč s Diazom, mi smo mu to i omogućili, ali Diaz u meč uđe s 86 kilograma, dok je Conor u isti ušao s 10 manje. McGregor se sada bori u perolakoj i lakoj te kada pogledate ratove koje je prošao s Diazom, upitate se koliko si još takvih možete priuštiti u karijeri.

Upravo iz ranije spomenutih razloga imamo težinske kategorije. Borbe između njih dvojice su bile sjajne, ali to nije nešto što želite i dalje raditi. Ne znam, 1-1 je dovoljno dobro, ionako se nisu trebali ni boriti ako ćemo iskreno. Vidjet ćemo…”, otkrio je White svoja razmišljanja na ovu temu, ali povijest je pokazala kako ih je često znao promijeniti.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI