White prijeti otkazom Joseu Aldu i Nicku Diazu?!

UFCIZDVOJENA VIJEST 25.02.2013 09:31h Autor:

Dana White

Dana White polako gubi strpljenje prema izbirljivim borcima, ali i onima koji nemaju naviku ispoštovati svoje obveze koje imaju prema UFC-u i njegovim partnerima, pogotovo sponzorima i medijima.

Fanovi također imaju sve manje razumijevanja prema borcima, a naročito prvacima, koji biraju svoje protivnike i čini se da je predsjednik UFC-a odlučio biti manje tolerantan prema takvima. Prvi koji bi se mogao zbog toga naći u opasnosti je Jose Aldo, vlasnik pojasa u pero kategoriji.

Aldo je posljednji put poražen prije čak osam godina, a je li tome jednim dijelom zaslužan i pametan odabir protivnika, sudeći prema posljednjoj informaciji, moglo bi se reći da je tako.

"Aldo mi je rekao da nema šanse da odradi meč protiv Pettisa, kao da ne smatra da je zaslužio priliku za mjesto izazivača. Pa o čemu taj čovjek priča? Kao da on malo podigne kilažu i ode u laku kategoriju, a mi mu onda kažemo da se ne može boriti za titulu. Taj meč ili će se održati ili se Aldu neće svidjeti što će se dogoditi", bio je prilično strog Dana.

Na meti se tog dana našao i Nick Diaz, koji ponovno izvodi razne eskapade, pogotovo kad su u pitanju njegove obveze prema medijima kao izazivaču u velter kategoriji. Predsjednik UFC-a priznao je da je ozbiljno razmišljao da mu sve otkaže, no vjeruje kako će se Nick ipak srediti i ispoštovati dogovoreno. No, očito je i kod njega moguć otkaz…

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI