White prezadovoljan: Rousey vs Carmouche zadovoljile i najzahtjevnije!

UFCIZDVOJENA VIJEST 24.02.2013 12:34h Autor:

Ronda Rousey vs Liz Carmouche

Glavna borba večeri protiv braniteljice pojasa u bantam kategoriji Ronde Rousey i Liz Carmouche opravdao je očekivanja i najzahtjevnijih. Iako je Ronda svojim vrhunskim armbarom borbu završila već u prvoj rundi, gledatelji su imali priliku gledati borbu između dviju djevojaka.

Nakon borbe, Carmouche je na ruci ima otiske Rondinih zubi jer je držala neck crank dok Rousey nije imala zaštitu za zube. "Iako sam trenirala borbu protiv armbara, ipak nisam uspjela izdržati Rondin nalet. Ona je zaista izvrstan borac", rekla je nasmijana Carmouche nakon borbe.

I Dana white nije krio zadovoljstvo glavnom borbom večeri. "Kad vas netko baci na leđa, kako je Liz bacila Rondu, znate da neće biti zabavno dobivati udarce u lice. Borba je bila fenomenalna!", rekao je White.

Na kraju, Dana nije ostao dužan zlobnim ili zločestim komentarima koji su se mogli pročitati uoči UFC 157 priredbe i glavne, ženske borbe. "Liz Carmouche je ovom borbom dokazala da pripada ovdje, malo je nedostajalo da je ona završila kao pobjednica ove borbe", priznao je Dana izvrsnu borbu Liz Carmouche za koju su, uoči borbe mnogi tvrdili da je "žrtveno janje" bačeno u zube Ronde Rousey.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI