Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
White: Prebijte nas štapom ako damo otkaz Maldonadu! | Fight Site

White: Prebijte nas štapom ako damo otkaz Maldonadu!

UFC 16.10.2012 11:00h Autor:

Fabio Maldonado (foto: MMA Fighting)

Dana White javno se obvezao da neće dati otkaz Fabiju Maldonadu nakon što je brutalno poražen proteklog vikenda u Brazilu na UFC-u 153.

Gledatelji su u Rio de Janeiru prije nekoliko dana mogli vidjeti zaista brutalan meč između Glovera Teixeira i Fabija Maldonada. Potonji je uskočio kao zamjena u meč, on se sam na za to ponudio, a završilo je tako što je dobio batine kao malo tko u posljednje vrijeme u UFC-u.

Primio je Maldonado ogroman broj čistih udaraca u glavu, ali njegova nevjerojatna čvrstoća oduševila je sve, malo tko bi izdržao takve batine i želio nastaviti meč. Sudac je ipak prekinuo borbu nakon druge runde na preporuku liječnika i pobjedu dodijelio Teixeiri.

Neki su postavili pitanje je li moguće da Maldonado nakon posljednjeg poraza dobije otkaz iz UFC-a. "Zaslužujemo biti prebijeni štapom ako tom čovjeku damo otkaz. On ostaje s nama", rekao je Dana.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI