White potvrdio tko bi trebao biti idući protivnik Demetriousa Johnsona

UFCIZDVOJENA VIJEST 03.12.2017 14:43h Autor:

Demetrious Johnson

Na UFC 218 glavnom programu održala se borba koja je po mnogima značilo i “title eliminator” muha kategorije. Dana White je prokomentirao je li to uistinu tako ili za Demetriousa Johnsona postoje neki drugi planovi.

Naime, TJ Dillashaw već neko vrijeme, odnosno otkako je na UFC 217 vratio titulu prvaka, traži borbu protiv Johnsona i proziva ga, uz iznošenje prilično dobrih argumenata zašto bi prvak muha kategorije trebao biti zainteresiran za njihov duel. Demetrious Johnson se do sada nije izjasnio o svom idućem ispitu. On uživa u onome što je postigao i čeka razgovore s UFC-om. Nešto oko toga je možda već i krenulo, no još uvijek ništa nije izašla u javnost.

Na press konferenciji nakon eventa je Dana White upitan o tome je li Henry Cejudo osigurao novi napad na Demetriousa Johnsona, odnosno što se događa po pitanju dogovaranje borbe Johnsona i Dillashawa. White je čak prvi dio pitanja svojevrsno ignorirao te je odmah prešao na ovaj drugi dio, koji se tiče međusobne borbe prvaka bantam i muha kategorije.

“Radimo na tome, ta borba će se dogoditi”, kratko, ali i vrlo jasno je odgovorio White.

Taj se odgovor baš i neće svidjeti Cejudu, no i njegov jučerašnji nastup je prošao podosta neprimjetan. Kraj toliko sjajnih borbi, on je svoju dobio rušenjima i kontrolom, bez previše akcije. Dovoljan dokaz stava prema njegovom nastupu je i to što ga Joe Rogan uopće nije došao intervjuirati u kavez, što je gotovo nemoguće da se dogodi na glavnom programu PPV evenata.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI