White potvrdio novi teškaški spektakl i otkrio zašto je Lesnar prognozirao Stipinu pobjedu (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 08.07.2018 09:07h Autor:

Lesnar i White (screenshot)

Šou koji je napravio po završetku borbe između Stipe Miočića i novopečenog prvaka u teškoj kategoriji Daniela Cormiera, bio je najava povratka Brocka Lesnara u UFC-ov oktogon.

Onako pomalo izrežirano, u jednom WWE stilu, ‘DC’ je ugrabio mikrofon od Joea Rogana i prozvao bivšeg prvaka koji se ubrzo pojavio u oktogonu, odgurnuo ga, s uvredama ‘počastio’ Miočića i Francisa Ngannoua i time zapravo napravio uvod u ono što slijedi, a to je meč s Cormierom.

Upravo je novi teškaški spektakl potvrdio i sam Dana White u razgovoru nakon eventa. Što bi ujedno i  značilo da Stipe, kao najuspješniji teškaš u povijesti UFC-a, ostaje bez instantnog revanša.

“Da, dat ćemo Lesnaru ovu borbu”, potvrdio je nakon priredbe predsjednik UFC-a pa objasnio kakva je procedura s USADA-om u ovoj priči.

“Proces s USADA-om je počeo proteklog tjedna. Ne znam gdje smo točno s njim, ali je on započeo i Lesnar je ili će uskoro biti stavljen njima na raspolaganje za testiranja. Trebat će proći barem šest mjeseci otkako se priključi programu. On je nabrijan i spreman za povratak.”

Ubrzo je White i otkrio kako je Lesnar prognozirao borbu između Stipe i Cormiera.

“Imao je osjećaj da će Stipe pobijediti, ali samo zato što je smatrao kako je Daniel nabacio previše kilograma za ovu borbu.”

Što se tiče samog ‘main eventa’, White je zadovoljan borbom, a za Cormiera kaže da je odličan ambasador sporta te da ne bi imao ništa protiv toga da bude prvak do kraja njegove karijere.

“Ranije se spustio u polutešku kako bi se njegov prijatelj Cain Velasquez mogao boriti u teškoj. Tko zna kakve je sve prilike propustio kada je otišao iz te kategorije”, dodao je White poručivši i da bi DC mogao biti aktivan u obje kategorije.

“Moja prva reakcija je bila ta da je ova borba sjajna. Njih dvojica se nisu suzdržavali, svaki je čvrsto držao svoj stav… Izmjenjivali su udarce i onda ga je Cormier uhvatio. Pričao sam i sa Stipom. On je dobro. Očito pogođen ishodom, ali je dobro”, komentirao je White glavnu borbu večeri.

Pogledajte kako je Cormier šokirao Miočića i ušao u povijest UFC-a (VIDEO)

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI