White potvrdio: Ne želim više gledati Hughesa u kavezu!

UFCIZDVOJENA VIJEST 06.10.2011 09:01h Autor:

Matt Hughes

Dana White će pokušati nagovoriti Matta Hughesa da ode u mirovinu i objesi rukavice o klin jednom za svagda.

Kao što je i najavio odmah nakon poraza protiv Josha Koschecka na UFC-u 135, predsjednik UFC-a je zakazao sastanak s višestrukim prvakom i članom UFC-ove Kuće Slavnih, na kojem će razgovarati o budućnosti. Ipak, White je svjestan da posao neće biti lagan.

“Dolazi u Las Vegas sa suprugom. Nije bitno što će reći ili napraviti, Hughes će uvijek biti s nama. Neovisno o tome hoće li me nagovoriti na još jednu borbu. Radije bih da me ne nagovori i radije bih da se povuče. Slična situacija je bila i sa Chuckom Liddellom i ostalim momcima koji su dominirali godinama i pomogli da UFC postane ono što danas jest”, objašnjava White u razgovoru za MMAJunkie.

“Vjerujte mi da mu ne treba novac. Ne mora raditi više niti jedan dan u svom životu i zaradio je dovoljno. Stoga da, ako se ne želi povući, vjerujem da će to neće biti ugodan razgovor. Pregovarat ćemo, a on će me maltretirati. Ipak, želio bih da ode u mirovinu. Radit ćemo nešto drugo zajedno, a on se ne mora više boriti. Ne želim to više gledati”, zaključuje White.

Hughes je u svoja dva posljednja dvoboja doživio teške poraze protiv BJ Penna i Josha Koschecka. Obojica protivnika su ga nokautirali već u prvoj rundi.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI