White potvrdio mogućnost borbe Khabiba i Conora u Rusiji

UFCIZDVOJENA VIJEST 24.12.2016 14:45h Autor:

Dana White

Vodstvo UFC-a nedavno je bilo u Rusiji na prvim pravim pregovorima o eventu u toj europsko-azijskoj državi, a s njega su se vratili vrlo zadovoljni. Dana White je sada iznio i neke prve ideje o tom mogućem eventu.

Poznato je kako je Rusija ogromno MMA tržište, na kojem jako dobro radi veliki broj domaćih borilačkih promocija te da mi izlazak UFC-a na to plodno tlo sigurno rezultirao financijskim uspjehom. Do sada problem UFC-a uopće nije bio u njihovoj volji za dolaskom, nego u nekim drugim stvarima, no čini se da i to sada sjeda na svoje mjesto.

Štoviše, promocija je toliko ozbiljna da postoji mogućnost da Rusima dovedu svoju najveću zvijezdu. Uostalom, to je narod kojem nikada nije problem platiti, ukoliko novaca imaju, a još je tu i situacija kako i iz te države trenutno postoji nekoliko MMA zvijezda. Jedna se ipak ističe.

“Trenutno smo izrazito fokusirani na Rusiju. Kao prvo, ogroman broj MMA talenata dolazi iz te države, a također i jako puno fanova. Uostalom, tu je i jedan borac imena Khabib, on je iz Rusije i nevjerojatno je popularan. Iduća borba mogla bi biti Conor vs. Khabib”, rekao je White, koji ovime ipak nije specificirao da bi se taj duel mogao i dogoditi u Rusiji.

U svakom slučaju, Rusija je, uz Kinu, posljednje glomazno tržište na koje UFC još uvijek nije uspio u potpunosti zakoračiti. Pa iz tog razloga nema sumnje kako će prvi dolazak biti izuzetno velik.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI