White potvrdio: “Lesnar se više nikada neće vratiti u UFC!”

UFCIZDVOJENA VIJEST 11.06.2019 15:59h Autor:

Brock Lesnar

Ako ste se nadali da bi se bivši prvak u teškoj kategoriji ipak jednog dana mogao vratiti, ako se riješe zapreke zbog kojeg to nije učinio sada, nade su vam uzaludne. Predsjednik UFC-a Dana White je, naime, potvrdio da se Brock Lesnar više nikada neće natjecati u UFC-u i da je priča s njim i konačno završena!

U razgovoru za TMZ Sports čelnik elitne svjetske MMA promocije je ponovio da razlog zbog kojeg se nisu mogli dogovoriti nije bila raspodjela novca od prodaje PPV prijenosa, nego novi ugovor s WWE-jem.

“Ne znam kako stoji u tom drugom svijetu. Znam da je htio doći do novog ugovora s Vince McMahonom i da mu je želja bila onda ostati u WWE-ju”, izjavio je White.

White otkrio zašto se Lesnar nije vratio u UFC

Podsjetimo kako je Daniel Cormier, zajedno s čitavom teškom divizijom, dugo vremena čekao mega meč kojim bi zaključio karijeru velikom zaradom. No, meč protiv Lesnara nikada nije došao pa se UFC morao okrenuti Stipi Miočiću. Sada je jasno da Lesnara više nikada nećemo gledati u slavnom Octagonu što je potvrdio i Dana White. Ali je ipak dodao:

“Ja sam uvijek imao jako dobar odnos s Brockom. Uvijek smo zaista dobro funkcionirali zajedno.”

Lesnarova odluka je konačna, a White se s njom slaže!

“Moraš mentalno biti spreman za pravu borbu. Moraš biti konstantno unutra da bi se s time bavio. Ako nisi potpuno unutra, onda se niti ne bi trebao boriti. Donio je odluku i ta odluka je ispravna”, zaključuje prvi čovjek elitne promocije.

Posljednji dvoboj Brock Lesnar je u UFC-u odradio 2016. godine kada je svladao Marka Hunta na jubilarnom 200. eventu u Las Vegasu. No, pobjeda mu je kasnije poništena jer je pao na doping testu. Vrlo brzo se vratio u WWE gdje je nastavio dominirati i biti jedna od najvećih zvijezda. Ipak, prošle godine smo Lesnara vidjeli na UFC-u 226 kako odguruje novog prvaka Daniela Cormiera. Sve je bilo spremno za povratak, osim očito samog Lesnara koji se u konačnici predomislio.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI