Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
White potvrdio kako je dogovorena borba Lawlera i Cerronea za UFC 205 | Fight Site

White potvrdio kako je dogovorena borba Lawlera i Cerronea za UFC 205

UFCIZDVOJENA VIJEST 07.09.2016 20:45h Autor:

Robbie Lawler i Dana White

UFC 205 počeo je dobivati svoje prve obrise, a nakon što je prva borba službeno najavljena, Dana White je potvrdio kako je potpisan ugovor i za onu o kojoj se već neko vrijeme govori. Robbie Lawler i Donald Cerrone borit će se u Madison Square Gardenu.

White je to danas potvrdio u interviewu na jednoj clevelandskoj radio stanici, odnosno rekao je kako je ta borba službena na dokumentu kojeg su sve tri strane danas potpisale. Tako je dogovoreno ono čemu su se fanovi nadali već od prvog spomena ove borbe.

Inače, sve je krenulo tako što je Robbie Lawler otvoreno preko medija zatražio da se što prije ponovno bori, a Donald Cerrone se odmah javio te predložio da se to odradi u New Yorku. Nije dugo trebalo da se fanovi toga uhvate te počnu raditi pritisak za promociju da organizira ovu borbu, a pozitivne vibre su dolazile i od bivšeg prvaka.

Tako će se ova dva nevjerojatno uzbudljiva borca sučelili na prvom UFC eventu u New Yorku, koji se održava 12. studenog. Cerrone će tamo traži svoju treću pobjedu u velter kategoriji, kojoj je pristupio ove godine te u njoj izgleda fantastično. Odradio je tri borbe i u svima slavio prekidom. Robbie Lawler je krajem srpnja izgubio pojas prvaka nokaut porazom od Robbiea Lawlera, a prije toga je imao dvije uspješne obrane, protiv Rorya MacDonalda i Carlosa Condita.

Već ranije danas je za ovaj event potvrđena borba Ala Iaquinte i Thiaga Alvesa, kojem će ovo biti debi u lakoj kategoriji i prva borba od svibnja 2015. godine.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI