Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
White potvrdio kako Conor pauzira 10 mjeseci: Naravno da su pojasevi njegovi, ne oduzimamo ih doslovno | Fight Site

White potvrdio kako Conor pauzira 10 mjeseci: Naravno da su pojasevi njegovi, ne oduzimamo ih doslovno

UFCIZDVOJENA VIJEST 07.12.2016 20:53h Autor:

White i McGregor

Dana White je otkrio koliko će fanovi morati čekati povratak Conora McGregora borbama, ali je prokomentirao i njegove izjave oko toga kako njemu nitko nije oduzeo pojas.

White je razgovarao s reporterima FOX Sportsa, gdje je prošao kroz mnoge teme, a od njega je zatraženo i da prokomentira izjavu Conora McGregora, koji je izjavio kako njemu pojas nije oduzet te kako je i dalje prvak dvije kategorije. Zapravo, White je fanovima odlučio objasniti kakva su zapravo UFC pravila s osvojenim pojasevima:

“To je Conor i tako se on ponaša. Conor je najbolji. Ali, budimo realni, on sada neće imati borbi određeno vrijeme, uzeo je deset mjeseci slobodno jer će postati otac, a i dalje svi govore o njemu. On je jednostavno najbolji, posebno u takvim stvarima i nitko nikada nije bio bolji. Što se tiče pojasa, mi nikada zapravo je oduzimamo pojas, to je njegov pojas. Ne možeš nekome oduzeti postignuće. Osvojio je dva pojasa i držao ih je istovremeno. To nije postigao nitko osim njega. I nitko ga nije pobijedio da mu pojas oduzme. Dakle, on ima pravo sebe samog zvati prvakom dvije divizije.”

Ukratko, kad neki borac osvoji pojas, on mu dolazi u trajno vlasništvo, pa će i tako McGregoru ostati oba njegova. No, ukoliko želi ponovno biti prvak perolake kategorije, u nju će se morati spustiti i boriti protiv onoga tko u tom trenutku bude bio prvak te divizije.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI