White potvrdio da ne razgovara s Jonesom još od UFC-a 200

UFCIZDVOJENA VIJEST 26.07.2017 10:24h Autor:

Dana White i Jon Jones

Jon Jones i Dana White nisu međusobno progovorili niti jednu jedinu riječ već više od godine dana. Potvrdio je tu informaciju u ponedjeljak sam predsjednik UFC-a gostujući u emisiji na ESPN televiziji. Razlog što dvojac ne razgovara i nije u dobrim odnosima jest fijasko koji je UFC skoro doživio na svom jubilarnom UFC-u 200 kada je Jones pao na doping testu te se UFC u posljednji trenutak mora “čupati” s nekim drugim rješenjima.

“Jones i ja nismo pričali još od kada je odustao od UFC-a 200. Ali evo sada ima priliku vratiti se i suočiti se s Danielom Cormierom, to su bez sumnje dva najveća borca u poluteškoj kategororiji ikada. Jones je bez sumnje imao priliku biti najveći svih vremena, gledajte on još uvijek nikada nije realno izgubio borbu. Ako pogledate njegove rezultate, postoji jedan poraz, ali on je tamo jer je sudio sudac koji to nikada ne bi trebao raditi. Taj tip je umrljao Jonesov inače savršen score. Tako da je ovo savršena prilika za Jonesa da se digne na noge i ostane zapravo neporažen”, rekao je White.


Unatoč nedostatku konverzacije Whitea i Jonesa, predsjednik UFC-a vjeruje da stvar može funkcionirati i na ovoj razini.  Oni ne moraju biti prijatelji da bi se Jones borio u UFC-u, smatra White.

“Nisam bio sretan onime što se dogodilo na UFC-u 200 i kako se on ponio. Mislim da smo kao organizacija stali iza njega svaki put kada je imao neki problem. A on da nam to napravi baš za UFC 200, uf… Nisam bio presretan. Ali mi zapravo ne moramo razgovarati da bi se on vratio ove subote i nastupio u Octagonu. Nisam ljut na njega, kao što sam bio ranije. Vidjet ćemo kako će se stvari razvijati. Gledajte, da se ne pojavi ovaj vikend, to bi bila jedna sasvim druga dimenzija, ali za sada sam ok s Jonesom”, zaključuje White.

Dvoboj Jones vs. Cormier II će predvoditi UFC 214, koji je na rasporedu narednog vikenda u kalifornijskom Anaheimu.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI