White poručio braći Diaz: Svijet ide dalje!

UFCIZDVOJENA VIJEST 13.05.2014 10:48h Autor:

Dana White

Braća Nick i Nate Diaz sve su dalje od oktogona i UFC-a, a možda i borbi općenito. Tim se povodom ovih dana javio i predsjednik UFC-a Dana White.

Nick Diaz je posljednju borbu imao u ožujku prošle godine kad je od njega bio bolji Georges St-Pierre. S druge strane Nate je u oktogonu bio krajem studenog 2013. te je slavio protiv Graya Maynarda. Nick je praktično u mirovini i već je rekao da  želi borbu za naslov ili 500 tisuća dolara. Mlađi brat Nate uopće ne odgovara na ponude UFC-a i maknut je s TOP 10 liste najboljih.

Nate također ima problema s dogovorom oko zarade. Trenutno dobiva 60 tisuća dolara za nastup i još toliko za pobjedu. No, mišljenja je da to nije razmjerno njegovoj kvaliteti i činjenici da je među TOP 10 boraca.

Za mnoge je trenutno izbivanje braće Diaz iz MMA svijeta veliki gubitak.

"Ono što je tužno u cijeloj priči je da ih ja volim. Nekad sam imao jako dobar odnos s Nateom, ali borbe su prilika da se zaradi novac. To je prilika da postignete velike stvari u kratkom vremenu.", rekao je White.

"No, ako žele tako sjediti i čekati do kraja svoje karijere to je njihova stvar. Nateu stalno nudimo borbe, ali on ne odgovara. To tako ne funkcionira. Za mene to nije frustrirajuće. Ako se braća Diaz više nikad ne žele boriti to je njihova stvar. Znam da je ljudima zabavno ih gledati, ali odrasle ne možete natjerati da se bore. Ili to žele ili ne. Ljudi, svijet ide dalje.", rekao je White.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI