Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
White poručio Silvi: Ako razmišljaš o mirovini, najbolje je da to i napraviš! | Fight Site

White poručio Silvi: Ako razmišljaš o mirovini, najbolje je da to i napraviš!

UFCIZDVOJENA VIJEST 08.05.2017 11:26h Autor:

Anderson Silva i Dana White

Ponajbolji MMA borac u povijesti, Anderson Silva, je prije nekoliko dana priprijetio svojim poslodavcima da ide u penziju ukoliko mu ne omoguće dvoboj za privremeni naslov u srednjoj kategoriji. Bila je to ozbilja prijetnja bivšeg prvaka koji tvrdi da se UFC nije držao svojih obećanja te kako je vrlo nezadovoljan odnosom prema njemu.

Vrlo brzo je stigao odgovor od glavnog i odgovornog – UFC predsjednika Dane Whitea.

“Svaki put kada smo imali neke dogovore ili pregovore s Andersonom, uvijek je vrlo zanimljivo. Silva želi privremeni pojas, a mi očito ne planiramo uopće meč za privremeni pojas”, pojasnio je čelnik promocije…

“On je taj koji je izašao u javnost s ovom pričom. A kada borac krene sa spominjanjem riječi na p (penzija op.a), smatram da je najbolja ideja da previše ne razmišlja, nego da ode u penziju. Ako si ikada uopće pomislio na vješanje rukavica o klin, onda to trebaš napraviti”, dodao je White, a prenosi TMZ.

“Bisping je spreman i voljan boriti se protiv pravog prvog izazivača, a to je Yoel Romero. Anderson Silva je broj 7 trenutačno. Je li spreman ući u meč s Romerom u lipnju kada se trebao boriti protiv Gasteluma? Znate što, Anderson je kao ljut?? Pa nisam ja maknuo Kelvina s popisa borbi. Kelvin je pušio travu, uhvaćen je, a svi znaju da smo pokušali sve kako bi Anderson imao nekakav meč. Tako da se ne radi o nama…”, zaključio je čelnik elitne promocije.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI