White poručio Johnnyju Walkeru: “Prestani s takvim proslavama, nepotrebno je da glumiš crva!”

UFCIZDVOJENA VIJEST 04.03.2019 11:35h Autor:

Screenshot

Johnny Walker nastavlja uništavati protivnike u UFC-ovom Octagonu. Proteklog vikenda je nastupio u Las Vegasu na UFC-u 235, a listi svojih žrtvi je pridružio i Mishu Cirkunova.

Ovog puta mu je za pobjedu trebalo 35 sekundi, odnosno toliko vremena mu je trebalo da svojim kretanjem otvori poziciju za napad munjevito brzim, preciznim i snažnim koljenom. Ono je sjelo točno na glavu kanadsko-latvijskog borca i sve je bilo vrlo brzo gotovo. Walker je došao do nove pobjede i sigurno je osigurao mjesto u Top 10 kategorije. Bit će i više nego zanimljivo popratiti koga će mu UFC iduće namijeniti, a najavio je kako ne namjerava dugo čekati.

(VIDEO) Johnny Walker dodao Mishu Cirkunova na listu svojih ekspresnih nokauta

No, i to je upitno. Naime, Walker se prilikom proslave pobjede ozlijedio. Iako nije primio niti jedan udarac, Brazilac je iz kaveza, nakon treće impresivne pobjede zaredom, izašao s teško pokretnom rukom. Očekivano, novinare je zanimalo što njegov šef misli o tome…

“Taj dečko je poseban, ali volio bih da prestane raditi to sranje nakon mečeva. Nema potrebe tako slaviti pobjedu, glumio je nekog crva ili tako nešto. Ne znam što je pokušao izvesti. Ali to je bilo nepotrebno”, izjavio je nakon UFC-a 235 očito ljuti i iziritirani predsjednik UFC-a Dana White kojem se nije svidjela ozljeda nove zvijezde.

“To ne treba raditi. Dovoljno je impresivno ono što je napravio ranije. Čujem da je u redu. Već sam terorizirao svoju liječničku službu koja je rekla da je u redu. Moramo čekati ponedjeljak da bi vidjeli snimku. Ali za sada se čini da je u redu. Nadam se da je to tako”, dodao je čelnik elitne promocije.

White je najavio brz povratak u Octagon Brazilca, ukoliko je sve u redu s njegovim ramenom i rukom.

“On bi se borio svaki tjedan, a to je nešto što jako volim. Kada si nadolazeća zvijezda, kada imaš talent kao što ga on ima, moraš ostati aktivan. To je najbolje za tvoju karijeri. Ali ne planiramo ga gurati protiv bilo koga ozbiljnog u narednim mečevima”, zaključio je White.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI