White ponudio Nicku Diazu da se protiv GSP-a bori na UFC-u 157!

UFC 13.12.2012 06:03h Autor:

Nick Diaz

Velika želja Georgesa St-Pierrea da mu idući izazivač za njegovu titulu prvaka u velter kategoriji bude Nick Diaz, umjesto super borbe protiv Andersona Silve, definitivno bi trebala biti ostvarena. Nick Diaz primio je ponudu za organizaciju te borbe i čini se da će se njihov okršaj dogoditi u Kanadi.

Informaciju da se na realizaciji te borbe zaista počelo raditi otkrio je Nickov menadžer Cesar Gracie, a njihov okršaj trebao bi se dogoditi na UFC-u 157, koji je na rasporedu sredinom ožujka iduće godine u Montrealu.

Zanimljivo da bi se na istoj priredbi trebali ponovno u oktogonu susresti i Rory MacDonald te Carlos Condit. Pobjednik te borbe mogao bi idući dobiti priliku napasti titulu, pogotovo ako ovog puta ruka bude bila podignuta MacDonaldu, koji je proteklog vikenda uništio BJ Penna u Seattleu na UFC on FOX-u 5.

Ugovor za borbu GSP VS Nick Diaz još uvijek nije potpisan, ali Gracie kaže kako je to samo stvar formalnosti, pa se definitivno imamo čemu radovati tijekom ove zime, jer nas na samom početku proljeća očekuje nova vrlo zanimljiva borba.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI