White ponudio Jonesu borbu protiv Cormiera na UFC 214

UFCIZDVOJENA VIJEST 18.04.2017 19:36h Autor:

Jon Jones

Dana White službeno je Jonu Jonesu ponudio priliku za povratak krajem srpnja i borbu protiv Daniela Cormiera na UFC 214 eventu u Anaheimu.

UFC već polako počinje slagati taj event, koji će uslijediti tri tjedna nakon International Fight Weeka i UFC 213, ali namjeravaju se potruditi da ovaj dolazak u Kalifornije ne bude ništa manje nego spektakularan. White tamo vidi Daniela Cormiera, a kao prva opcija za protivnike je Jon Jones.

“Cormier je rekao kako se spreman boriti se 8. srpnja na UFC 213, no tada se Jon Jones još ne može boriti. Iako, DC je rekao da mu je svejedno hoće li se boriti protiv Jonesa ili Manuwa. Tako nam ostaje opcije 29. srpnja i UFC 214. Ukoliko to Jonesu odgovora i ukoliko može biti spreman, napokon ćemo vidjeti taj revanš”, danas je izjavio predsjednik UFC-a.

Ukoliko će se White držati onoga što je najavio, to bi automatski značilo da bi se na tom eventu, osim ove borbe, našla i još jedna velika borba, koja bi event predvodila. Naime, White je najavio kako mu je Jones riskantan borac te da iz tog razloga više nikada neće dozvoliti da on predvodi jedan UFC event. Unutar kratkog vremena ćemo vjerovatno saznati i što bivši prvak misli o tome, a onda možda uistinu dobijemo taj revanš.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI